13958016_1140975482607426_8937256305865774601_o.jpg

Hello!

Welcome to my stories about love and life. Marilyn.

Proovime tooteid - BAMBO Nature

Proovime tooteid - BAMBO Nature

Aegajalt teen koostööd erinevate brändidega, mis mind kõnetavad. Neid ei ole keeruline leida, kuna enamasti kannavad nad kas öko märki, on tervislikud või toetavad muud moodi maailma paremaks muutmist. Hinge lähedased on ka Eesti oma brändid ja muidugi ka laste asjad. Seega on alati hea meel, kui keegi mulle mõnda uut asja tutvustab, millest ma veel teadlik ei olnud või hoiatab mõne asja eest, mida olen pahaaimamatult tarbinud või veel hullem - paki tasuta nänni eest oma jälgijatega jaganud. 

Seekord proovime aga brändi, mille fänn olen väikest viisi olnud juba Rumi esimestest elukuudest - Bambo Nature mähkmed. Kui ma mähkmeid olen juba kasutanud, siis nende niiskeid salvrätte ma varem kasutanud ei olnud. Ma üldse ei kannata neid lappe, millel on hästi tugev parfüüm juures, aga samas mõned mis on täiesti lõhnatud, ei püsi piisavalt kaua niisked, et näiteks ootamatus olukorras pepu päriselt puhtaks saada. Tomati pastasest näost rääkimata. Bambo Nature rätikud ei lõhna ja tänu pakil olevale kaanele püsivad ka vaatamata pidevale paki avamisele ja sulgemisele niisked. Ma küll ei tea, kuidas teiste tootjatega lood on, aga minu jaoks on väga suureks plussiks ka see, et neid ei ole loomade peal katsetatud. 

Sama lugu on ka Bambo Nature mähkmetega - kuna mulle tugevad lõhnad eriti peale ei lähe, siis erinevalt mõnest muust ökomähkmest (mida me aegajalt küll ka kasutame, kuna igast poest Bambo mähkmeid ei leia), on need taas ilma lõhnata. Samas on nad pehmed ja hingavad, mida ma taas mõne muu ökomähkme kohta öelda ei saaks. Ja no arvestades, kui palju mähkmeid beebidel kulub, siis on keskonna hoidmine mähkmete ja salvrätikute valimisel ikka üsna tähtis. Bambo Nature toodete valmistaja Abena on vabatahtlikult andnud oma nõusoleku selleks, et kontrollitaks toodangu vastavust rangetele keskkonnanõuetele. 

Nagu ma mainisin, siis ainuke miinus minu jaoks nende mähkmete juures ongi see, et neid igaltpoolt ei saa. Kuni augusti lõpuni on nad soodushinnaga saadaval Maksimarketites ja Konsumites. Ja samuti tasub hoida silmi lahti igasugustel laste laatadel, kuna väga tihti on nad seal kohal.

fullsizeoutput_2c2b.jpeg
Esimesed võõrutamise mõtted

Esimesed võõrutamise mõtted

Kuidas ma kaks ööpäeva Rumiga kahekesi olin

Kuidas ma kaks ööpäeva Rumiga kahekesi olin